Fleurige vakantiehuizen aan de kust

Huiseigenaren

Over ons
Gastvrij aan Zee is een jong bedrijf dat bestaat uit een klein enthousiast team van mensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de eigenaren en gasten. Het is een bedrijf in ontwikkeling met als ambitie persoonlijk te blijven, extra services aan te bieden en de eigenaar volledig te ontzorgen. 

Voordelen
Uw vakantiewoning of zomerhuis via ons laten verhuren heeft diverse voordelen.
- U heeft geen omkijken meer naar het boekingsproces.
- Wij zorgen ervoor dat uw woning op de juiste (Duitse) sites geplaatst wordt voor
  maximaal resultaat.
- Wij werken met betrouwbare partijen voor schoonmaak, fotografie van uw woning
  en vertalingen van promotionele teksten.
- En als u ons belt weten wij wie u bent.

Wat wilt u?
Wij werken met een menukaart waarmee u zelf het gewenste serviceniveau bepaald. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus om niet alleen de ontvangst door ons te laten verzorgen maar ook het vertrek. We nemen dan gelijk een kleine enquête af om de kwaliteit van de woning en de dienstverlening te monitoren maar we controleren ook hoe de woning wordt opgeleverd en zorgen voor de afwikkeling van de borg.
Ook kunt u er bij ons voor kiezen om bij de start van de verhuur een grote startschoonmaak in te plannen of twee keer per jaar een grote schoonmaak. Wat u wilt!

Planning
Als u uw woning via ons gaat verhuren moeten een aantal dingen geregeld worden. Wij komen de woning bezichtigen, er worden teksten voor internet geschreven (in het Nederlands en Duits), de fotograaf komt langs en alles wordt op internet geplaatst. Binnen tien dagen kunnen we dit allemaal geregeld hebben en staat uw woning online!

Weet u dat……
* Al onze gasten een leuk welkomsttasje ontvangen.
* Dat wij altijd de bedden opmaken als wij het linnen verzorgen.
* Als u een nieuwe eigenaar aanbrengt u 100 euro ontvangt.
* Wij een Facebook pagina hebben met daarop nieuws en last minutes.

Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U bent van harte welkom bij ons maar we kunnen ook bij u langs komen. U kunt ons bereiken via 06-43 49 20 81 of via info@gastvrijaanzee.nl.

Gastvrij aan Zee

 info@gastvrijaanzee.nl

 00 31 (0)6 43 49 20 81